پرينتر سه بعدي
درست كردن گوشت
برآورده كردن همه اين الزامات به دور از اهميت است، حتي براي يك تركيب نسبتاً ساده مانند ميلههاي مواد مغذي مناسب كه تيم Oleksyk براي سربازان توسعه مي دهد. و اگر هدف ساخت چيزي با ساختار پيچيده باشد، ايجاد يك نسخه قابل چاپ بسيار پيچيده تر است. به عنوان مثال، شركتي به نام Redefine Meat از پرينتر سه بعدي براي توليد محصولات گياهي استفاده مي كند كه ساختار، بافت و طعم استيك هاي گوشت گاو را بازتوليد مي كند.
دانيل ديكوفسكي، رئيس نوآوري و فناوري Redefine Meat، ميگويد: «گوشت» - كه ماهيچه است - «ساختاري بسيار پيچيده دارد كه ميتواند عملكرد مناسب و عمدتاً حركت را براي حيوان فراهم كند. اين شركت ويژگي هاي گوشت را با يك تست فشرده سازي استاندارد و ساير آزمايشهاي سفارشي تجزيه و تحليل مي كند تا ببيند كه چگونه آن را تغيير مي دهد و در برابر جويدن مقاومت مي كند، كه بستگي به جهتگيري رشتههاي عضلاني دارد. Redefine Meat همچنين با استفاده از پرينتر سه بعدي ها براي ذخيره الياف گياهي انحصاري شركت، نحوه تراز شدن و چسبيدن فيبرهاي عضلاني به يكديگر را دوباره ايجاد مي كند. ديكوفسكي ميگويد، ايده اين است كه واقعاً اجزاي مختلف يك لقمه استيك مانند فيبرهاي عضلاني، اجزاي چربي و بافت همبند را تقليد كنيم و تجربه خوردن آن را شبيهسازي كنيم - تا آب ميوهها، بو و طعم
مواد تشكيل دهنده هر چه باشد، چيزي كه هنوز ناشناخته است اين است كه چگونه فرآيند پرينتر سه بعدي ممكن است مشخصات غذايي يك غذا را تغيير دهد. اوكاموتو ميگويد، تا اينجاي كار، اين اثر حداقلي به نظر ميرسد. برخي از مواد مغذي، مانند ويتامين C، ذاتاً ناپايدار هستند، بنابراين فشار دادن آنها به لوله و سرنگ پرينتر سه بعدي ممكن است باعث تخريب آنها شود، به خصوص وقتي گرما در ميان باشد.
تلاشهاي اخير براي تركيب پرينتر سه بعدي با آشپزي، پيچ و تاب جديدي به محاسبات تغذيهاي ميافزايد. تيم ليپسون ليزرهايي را به يك پرينتر سه بعدي مواد غذايي اضافه كردند و از آنها براي پختن سينه مرغ آسياب شده از دستگاه استفاده كردند. محققان اكنون با Okamoto كار مي كنند تا بررسي كنند كه چگونه پخت و پز ليزري بر حفظ مواد مغذي تأثير مي گذارد.
ليپسون ميگويد: «هيچكس تا به حال پخت و پز ليزري انجام نداده است. او حدس ميزند كه ادغام پخت و پز در فرآيند، چه با ليزر يا نوع ديگري از گرما، چيزي است كه غذاي پرينت سهبعدي را روي نقشه قرار ميدهد و اين فرآيند را به شكلي كامل از پختن ظرف تبديل ميكند.
يك پرتو باريك و روشن از نور آبي مايل به آبي بر روي يك تكه خمير نشسته روي يك سكو متمركز مي شود و باعث مي شود دود نازكي از خمير بلند شود.
برچسب: پرينتر سه بعدي،
ادامه مطلب